onsdag, oktober 18, 2006

Icke godkänd MT test och sjuhusvistelse..kan det bli värre?

Ja vad ska man säja, Troja var på MT i söndags och hon nådde inte ända fram. 93 poäng skrapade hon ihop. Både Henrik och jag tyckte att hon höll ihop bra ändå, hon har utvecklats väldigt på ett år sen Mh:t. Hon vägrade att följa med testledaren på promenad, lekte inte, jagade inte lilla bytet...Troja i ett nötskal. Vi har filmat det hela så det kommer att läggas ut på hemsidan inom snar framtid.Förhoppningsvis kommer Henrik att fixa till så att poängen kommer ut oxå.


När vi kom hem efter Mt så började jag se så konstigt..det flimmrade framför ögonen, så jag tog en huvudvärkstablett å gick å la mej..det hjälpte föga! Efter två timmar kunde jag varken känna armarna eller ansiktet och inte kunde jag tala om när jag var född heller, när morsan kom och så att vi skulle åka till lasarettet så skulle inte jag med (som vanligt..hatar lasarett) Men hon gav sig inte och tur var väl det, för inte blev jag bättre. Så efter överläggning av doktorn( som jag knappt såg så ont i skallen hade jag) så körde de in mej i datortomografin och la in mej på en avdelning där..jag trodde att jag både hade hjärnblödning och tumör i ett par timmar innan röntgenresultatet kom, men mitt huvuvd såg sååå bra ut:o) så nu vet jag det! Sova på lasarett ätr ju ingen höjdare heller tur att jag fick eget rum och telefon.
Så den slutliga diagnosen blir nog riktigt jävla migrän! Ska träffa en specialist och gå igenom alla provresultat. För övrigt så hade jag ju brsit på lite allt möjligt..vitamin, järn och blod mm.
Men det tog de inte hand om där..jag sökte ju för huvudet.. så det blir att ge sig av till vårdcentralen för vidare utredning :o(
Så nu är jag hemma och vilar upp mej den här veckan, vila och vila jag ska försöka i allfall, men det är inte lätt...
/Heléne

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det är ju alltid bra att ha papper på att det inte är nått fel på huvudet...

/Camilla
altibos.se

Heléne sa...

Ja, visst är det det *Ler*

Anonym sa...

Synd att inte Trojas poäng räckte ända fram till 100 så hon hade blivit Korad.

//Marina