lördag, november 18, 2006



Troja + Hamar = Inte sant!

Ja, så kan man summera ännu en Hamar resa:o) Nu skiter vi i Hamar, vi kommer liksom inte överrens. Idag gick det iallfall bättre än i fjol. Troja blev bästa tik men sen var det tvärstopp!
Efter att ha stått och tittat på Troja och den Tyska tiken som Troja ställdes emot i ca 5 minuter så placerade han Troja först men höll inne med certet för att han tyckte inte att de höll måttet..båda hade för dåliga vinklar, tydligen. Själv undrar jag varför han la ner sånt huvudbry för att placera dem om de inte höll måttet .....man slutar aldrig att förvånas i denna sport.
Nu blir det ännu en Norge resa i vår för att få det där sista certet så hon kan bli NUCH nån gång, ska välja en mindre utställning då, för hon behöver inget mer stor cert.

Dagens kritik löd:(på engelska och allt går ej att läsa som vanligt)

Square,harch hair, typical head, dash eyes, well sitting ears, dry med. length neck,little veak in topline,chest well developed, must have more ang in front and back, catfeet.
Domare: Horst Kliebenstein


Ännu ett domarnamn som man kan stryka från listan, hur kan han tycka att karamell Troja inte är värd ett cert! Gubben kan ju inte vara riktigt rätt vaccinerad!!! *ler*


/Heléne

Inga kommentarer: