måndag, juni 19, 2006


Bad och båttur i sommarvärmen


Bella njuter av båtturen

Troja står å span i fören


Två schnauzrar simmar med matte i vattnet

Troja & Bella tävlar om vattenleksaken



Igår var vi till stugan en sväng, vi badade och åkte båt. Det är inte att rekomendera att ta med två galna schnauzrar i en liten båt!! Det var helt uppskruvade när de förstod att de skulle få åka med, i vanliga fall brukar vi åka med dem en och en för vi har bara en flytväst...men vi tog det smarta beslutet att låta båda två följa med på samma gång, eftersom det skälldes å gnälldes så förbaskat nere vid bryggan. Troja var den som fick vara utan flytväst..hon simmar bäst.

Efter mycket om och men så kom vi iallfall iväg(pappa stog å skrattade åt oss på bryggan) Jag frågade Henrik om det fanns bensin i tanken,han svarade jaaa( lita aldrig på en karl). Ni kan ju tänka er vad som hände där ute på sjön, jo vi fick soppatorsk!! så jag fick ro båten i land. Jag var arg som ett bi och hundarna satt inte stilla en sekund...jätte roligt!! Så härdanefter så får de åka en och en igen, det blir liksom lättare att hålla reda på dem då.

Badtemperaturen var 20 grader så det var jätteskönt att slänga sig i vattnet, hundarna tycker det är toppen att få bada..Henrik doppade sig inte så han har fallit in i kategorin BADKRUKOR för tillfället ;o)


/Heléne

2 kommentarer:

Anonym sa...

Stackars Bella verkar ärvt sin dåliga simteknik från mamma Kirri... Fast Kirri kunde ju inte simma överhuvudtaget utan fick hålla sig på grunt vatten där hon bottnade! Ni får träna lite med Bella och hålla upp baken så hon lär sig simma rätt. Det där plaskandet funkar inte i längden. Men Bellas son Egge är en utmärkt simmare, redan! Inte ett plask, ligger perfekt i vattnet :o)

/Camilla

Anonym sa...

Vilken syn det måste varit med dig och hundarna som fick soppatorsk på sjön ;). Att du inte slängde i hundarna och kopplade dom så dom kunde dra dig in :).