tisdag, juni 13, 2006

Sommar sommar sommar!!!!


Troja ligger i basen å tycker att det är hett ute!
Kusinen Thitos och Troja roar sig i vattnet
Äntligen så kom husse hem.. tycker Bellis



Nu tycker jagoch hundarna att det är lite väl varmt, husse däremot tycker att det är lite kyligt! Men har man varit i nästan 40 gradig värme i två veckor så är man nog härdad. Bella blev överlycklig när husse äntligen kom hem..hon la sig i soffan och ville bli kliad direkt :o) Vi har hunnit med ganska mycket den sista veckan. Premiär dopp i sjön, Troja tyckte att det var jätte härligt att få bada. Men nu så får hon vänta tills på Söndag innan det blir något mera badande, vi ska ju på utställning till Norge på Lördag och då får man inte vara fluffig i pälsen!! Lite lydnad på kvällarna blir det när det är svalare ute, just nu tränar jag in Troja på rutan samt på metallapporten,för att få lite variation på träningen, det går skapligt, rutan gillar hon nog bäst :o) Har spårat lite oxå, tänkte ju starta i apellen senare i sommar..datum ej betämt.


Igår var vi på bevakningsträning ...gud vad varmt!!! Men Troja hade iallfall krafter att sitta i basen och skälla!Inge bra, nu ska jag ge henne ett ben nästa gång så får vi se om hon håller tyst. Hon har blivigt en riktig klippa på ljud figgar iallafall, man se på henne att hon förstår vad det är hon ska göra..hon är framför mej på stigen hela tiden nu , så träningen går framåt.


Idag så har vi varit till Ullared och handlat, vi åkte kl 04 .00 och jag hade bara sovit i 2,5 tim(för varmt!!) ca 76 mil tur och retur och hela bilen var full packad när vi åkte hem. /Heléne

4 kommentarer:

Anonym sa...

Inte klok på en fläck, åka 76 mil för att shoppa...

Anonym sa...

Hmmm... kanske ska signera det jag skriver också?

/Camilla

Anonym sa...

Camilla verkar inte förstå vitsen med fantastisk shopping, då åker man gärna 76 mil!

Anonym sa...

Nej, det kan man lugnt säga...

/Camilla