onsdag, augusti 09, 2006

Badbrudar










Har försökt att få några roliga bilder när hundarna badar ....men det är inte lätt! Kameran är oxå i fara när matte tar korten precis ovanför vattenytan..allt för konsten;o) Tur att man har drulle försäkring!!!
Sista doppet innan badförbudet trädde i kraft fick bli i måndagskväll :o) Pälsen får ju inte vara burrig på Lördag när det är utställning. Så det är allt tur att det har varit lite svalare nu för Troja bara ÄLSKAR att bada!!
Päls och päls förresten hon är som en stor hårboll, så på Fredagkväll så lär kraken få stå på trimmbordet en hel del (Hon gillar det faktiskt ..bara hon får lite gotta)

Tränat har vi gjort en del , lite lydnad och spår. Jag la spår i Lördags åt båda två. Troja fick en pinne och ett slut i sitt spår, pinnen total ignorerade hon men slutet, hennes favvo leksak tog hon och kampade med ! Bella fick ett spår med endast slutapport, hon tog spåret jättebra men efter ca 20 meter så fick hon syn på en svampplockare i skogen som hon inte kunde släppa! Den där jäv.. gubben skulle minsann inte vara där :o) Jag hittade kantareller medans hon skällde ut gubben, när han väl försvunnit ur synhåll så återgick hon till spåret och hittade slutet som inget hade hänt.
Henrik står för konditionsträningen på dogsen och de får cykla ett par gånger i veckan, iallafall Bella som är mest hos honom..han tycker att Troja har sämre kondis men när vi kör långa budföringar så är det Bella som kroknar först..Troja tycker nog att det är roligare å cykla med sin älskade matte, tror jag(mammagris som hon är)
Bella började löpa igår så då dröjer det nog inte läng innan Trojis kommer igång , de brukar ju följa varandra i löpen..Troja tycker att Bellis är jättesnygg för tillfället :o)


/Heléne

3 kommentarer:

Anonym sa...

ooops, inte för mycket "gotta" innan succén i Norge på lördag...
Hon kan stå på trimbord ändå!!!!!!

Anonym sa...

Ha-ha! Det är bra putsarn, håll efter dom.

/uppfödarn
altibos.se

Heléne sa...

Men nu vet vi att hon är helt perfekt..inte ett ord i kritiken om att hon är en tjockis..jag tycker ni mobbar stackars SNYGGA Troja :o)