måndag, juni 29, 2009

Ensambad med matte..


det gillar Undrisen. Dagens uppdrag var att leta rätt på en boll med snöre som sjönk till botten igår kväll när vi badade. Vi hittade den på engång...men sen sjönk den igen när vi lekte med den :( Blir att åka hem å leta reda på badbrillorna å göra ett försök att hitta den ikväll igen.För nu sjönk den på djupare vatten.
De två mindre bra simmoskerna har oxå fått bada,med varandra så de inte dränker Undra! Måste säja att Grejja simmar faktiskt bättre än sin kära moder, så flytväst träningen verkar ha gett resultat.
//H

2 kommentarer:

Camilla sa...

Tänk att en sån sak kan vara så ärftlig... Skulle vara kul att veta om Grejjsans syskon är simkunniga. Eller Bellas med, för den delen! Tre generationer dåliga simmerskor är ju lite märkligt. Bra att träningen ger resultat i allafall :o)

Annika sa...

Även en badkruka som jag hoppade igår i och då i HAVET... Dock tog lusten på ytterligare ett dopp tvärt slut när en ORM kom simmandes i vattnet!!! Okey, det var en snok men fy f-n!! Sen drullade båda hundarna i från båten och Tompa var tvungen att hoppa i för att ta hand om en olycklig Gazze...(även han en badkruka)