måndag, maj 29, 2006

Troja utställd i öppenklass med Ck och Bim
samt godkänd exteriörbeskrivning!


Troja försöker att stå fint..men det är svårt med en frolic mitt framför näsan!
Närbild på Trojis i väntan på våran tur
Pappa Gazze och matte Annika
Brorsan Zilver i närbild..syns släktskapet?

Bella puppar valparna




Vi var på utställning igår. Troja fick Ck och blev Bim, hon fick stryk av farsan (grattis Gazze!) Domaren tyckte att Troja var lite mullig när de stod emot varandra...jag förstår inte vad han pratar om ;o) Kritiken gick inte att klaga på iallafall. Jag passade också på att exteriörbeskriva henne och hon blev godkänd. Trojas bror Zilver och Krille blev oxå godkända i exteriören.
(grattis till er oxå) Syster Delta tävlade i lydnadsklass 1 och fick ett första pris!(grattis,grattis) Vilken dag för Alitbo's gänget.....eller hur!

Efter utställningen så åkte vi hem till Camilla och P-H, de hade valpköpare där som ville se Bella. Se och se, hon hälsade ju knappt på dem utan rusade ut till puppisarna på en gång. Efter en stund så var både Bella och valparna borta! Jag gick iväg å letade..hon hade gömt sig bakom huset med dem och lät dem puppa henne, som om inte det räckte så spydde hon upp lite mat till dem med..valparna blev överlyckliga och Bella fick sätta sig i bilen igen. Sedan blev det en lite shopping runda i V-ås..mamma duracell var med och snurrade runt på Ikea :o) I bilen hem så konstaterade vi vilka snälla hundar de är, de där två'' nötterna'':o) Inge klagande alls trots en riktigt lååång dag i bilen.

/Heléne

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, tänk att mamma kom med mellanmål! Vilken lycka, om än kortvarig...

/Camilla

Anonym sa...

Snygg keps............