torsdag, maj 04, 2006


I dag packade vi upp tunneln som vi fått av Ulrika(Tack så mycket!)


Kanske får valparna låna den om de har tur ;o)

Hej å hå vad det går undan i skogen!......


.....kameran skakar för matte så bilderna blir suddiga!

Troja ligger TYST i skogen!

Länge!!!

Troja och mamma Penni


Lova och Etzel





Nu var det ett tag sedan bloggen blev uppdaterad!
Vad har vi gjort då? Jo, förra veckan var vi till puppisarna och Bella igen.Va de växer! Jag passade på att klippa Bella på halsen å bak i rumpen, jag klippte lite i örat oxå så hon skrek :o) stackars krake som har en såååå jobbig matte. Troja fick inte träffa Bella den här gången, hon fick leka med sin mamma istället.

Vi har börjat spåra lite oxå, förra veckan tog hon alla 3 appoterna i spåret men idag så hade hon alldeles för bråttom och missade två, men hon tog spåret skapligt. Lite lydnad kör vi varje dag nu, när man kan vara på gräsmattan hemma, idag har vi tränat framförgående.
Igår var vi på klubben en sväng , Troja fick ligga uppbunden i skogen och hon YLADE inte när hon blev lämnad själv..det kanske finns hopp ändå :o)Bevakningskursen börjar på Lördag.

Idag har vi även hunnit med lite sysslor hemma.Troja är med å kollar varje sak jag gör så man får nästan bli arg på henne så att hon går och lägger sig..det är ju lite farligt när hon står precis under stegen när jag sågar i äppelträdet tex. Gud vad förnärmad hon blir när hon blir tillsagd! Hon blänger på mej med onda ögat :o(
Ikväll ska vi ta en cykeltur i solskenet!

/Heléne

Inga kommentarer: