onsdag, juni 11, 2008

GT...
Har flyttat hem till oss i Högåsen (tillfälligt). Hon behövde komma ifrån brorsan Gram och bli lite världsvan :o) Gulltopp som hon igentligen heter spydde i bilen 2 gånger påväg till Karlskoga, gick i koppel vid kisstoppet som hon aldrig gjort annat( hon har bara gått i koppel 1 gång förut)
Hade fullt upp igår kväll att undersöka allt nytt och leka med Bella och Undra så hon inte hade tid att äta...faktiskt!! :o) Har sovit till och från inatt...Undra har varit där och väckt henne..hon var ju lite rolig den där lilla svarta..tyckte Undrisen :o)
GT behöver få ett alldeles eget coolt namn för Gullan fick hon tydligen inte heta för Camilla...namnförslag tages tacksamt emot!!








// Heléne

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad är det för fel på GT? Funkar alltid i barerna världen över...;0)Och dessutom är det gott! Camilla borde inte ha nåt att säga till om, hon har ju trots allt döpt hunden till Gulltopp i stamtavlan! Lev med det namnet på alla tävlingar och utställningar!...ha, ha.....

Anonym sa...

Ha, tänk för att jag inte har det, va!? Döpt stackaren till Gulltopp, alltså. Det är faktiskt Heléne som döpt henne och nu står hon där med resultatet. Det finns visst rättvisa i världen...

Här har hon gått under GT, Gulltopp och bebis. Hon lyssnar till allt.

Anonym sa...

Ha, kom inte och säg att den hunden ("lilla" GT) kommer att stanna tillfälligt hos Heléne..årets skämt!!! Räkna med att hennes nya hem ÄR Högåsen, Karlskoga!

Anonym sa...

Ahmen då så! Då kan hon gott kalla hunden Gulltopp! Döpt hunden, lev med hunden!;0)