onsdag, juni 04, 2008

Lillebrorsans ''nya'' bil :o)
Gud va skönt!! Äntligen har han skaffat sig en bil...vilket bidrar till mindre bilåkning för min del...hoppas jag!!
Jag har ju fått skjutsa Bella varje gång hon ska vara hos Henrik och inte har hon kunnat sova hos honom heller för jag orkar ju inte åka och hämta henne på mornarna( det är ju faktiskt hans hund!)
Min lilla volvo kostade mig 5100 riksdaler på 2 dagar förra veckan :o(...nytt hjullager, nya bromsar(å bromsslang) runt om samt en framvagnsinställning. Det lyser överallt på instrumentbrädan fortfarande!!! ABS:en är paj, det är något skit med landasonden( ska lämnas in i slutet på månaden för det) och häromdagen så började service lampan lysa..vilken tur att man vet vad man ska lägga pengarna på..bläää!!!
Ja,ja hur som helst så köpte Henrik en Volvo 245:a årsmodell -93 som är lastbilsreggad...det är som ett helt hav för dogsen där bak. De verkade inte speciellt impade när de fick en provtur nu ikväll ( se kortet nedan)..bägge två ser faktiskt lite halvsura ut :o)





// Heléne


4 kommentarer:

Anonym sa...

man ska inte kasta sten i glashus heléne ingegärd falk. "landasonden" LAMBDA!!!!!! Skönt att ha en volvo som de där lamporna antingen inte finns eller funkar....

Anonym sa...

Vad är det för regnr?

Anonym sa...

kuk387

Anonym sa...

Vad ettrig man kan vara!!!!