onsdag, februari 13, 2008

Bella har massor med valpar i magen!!!

För att inte ta i allt för mycket så minst 7 iallfall. Vi har varit till Strömsholm idag för ett ultraljud...så slipper man ju fundera sen om det är några puppisar eller ej.

Bella charmade de flesta inne på kliniken..hur det nu gick till?? Hon tyckte att ultraljudet var det mest fantastiska som hänt sedan Tysklandsresan skulle jag tro ;o)
Veterinären sa:- hon är ung den här va?...-nä hon är snart 6 år sa vi...veterinären sa: - då är hon riktigt barnslig :o)

Bella hade riktigt svårt att ligga still..och veterinären skulle ju försöka räkna de små..hon kom tillslut fram till att de var 7 stycken..men det kan vara fler ;o) Om ett par veckor så får vi svaret!
Alla puppisarna verkade må bra och var jämnstora..helt fantastisk att man kan kolla sånt när de bara är nån centimeter stora.

Som tur är så ska hon ju iväg till Camilla& P-H (kennel Altibo) och föda de små rackarna...så snart så är det bara lilla Undra kvar hemma :o)



Här ligger''Gulltopp'' tryggt i mammas mage


Undra repade sig bra från förra veckans magsjuka, men igår så kräktes hon igen flera gånger:o( även Bella kräktes igår men de verkar helt okej idag, så jag håller tummarna att det är slut på magsjukeriet nu!!
Undra och jag var iväg och vallade i helgen...eller jaa, vi var inne i fårhagen iallafall, ska försöka lägga ut lite bilder senare i veckan..nu ôrker jag inte :o)

//Heléne

4 kommentarer:

katta sa...

Grattis till de kommande valparna, det verkar ju riktigt spännande. Jag tror inte jag ska tala om för Stefan då vill han troligtvis ha en, eller vad tror du?

Här kommer också alla hjärtans dag kramar till dig en dag i förskott!

Må så gott; Katta

Anonym sa...

Tänk att du ska bli "mormor" igen...

//Lena, Sheger & lilla orm...

Anonym sa...

Godis med valpisar.... Men det finns ju bättre namn än Gulltopp :)

http://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_%C3%B6ver_gestalter_i_nordisk_mytologi

Anonym sa...

Gulltopp hit och dit. "Hasse the man" ska ju ha en hane från kennel Chevrolet's!